divendres, 13 de maig del 2011

La segona revista !

Com bé sabeu el col•lectiu 4 Rius de Tinta el formem més d'una vintena dibuixants de còmic, entre els quals trobem professionals i amateurs.

Ens plau comunicar-vos que acabem de publicar en format digital la  segona revista titulada "Feines Fotudes" on tots els que hem participat en en aquesta publicació, i amb l'estil personal de cadascú, hem treballat un còmic, tira còmica o il•lustració sobre el panorama d’aquelles feines desagraïdes, difícils  o absolutament grotesques que tots hem hagut d’acceptar alguna vegada.

http://issuu.com/4rius/docs/4riusdetinta_num2

I tal i com en Dani Saus ja ens diu en el pròleg, "us presentem de nou unes pàgines dibuixades i pintades amb esforç, amor, passió i, sobretot, molta il·lusió. Tota la colla, i uns quants més, que anys enrere anàvem els dissabtes al matí a les classes d’en Quim Bou, avui seguim encara fent córrer la tinta, com l’aigua que baixa riu avall. Com l’aigua que baixa dels 4 rius que té Girona.

Fa aproximadament un any ja vam donar a conèixer el col·lectiu a través de la revista L’Emancipació. En aquesta ocasió, els emancipats hem estat nosaltres, que hem deixat el paper per passar- nos a les noves tecnologies. Però la mudança no ha afectat per a res la nostra dedicació a l’hora de fer aquesta revista".

I finalment, i no per això menys important, tal i com es diu de vegades, volem fer esment a la feina de disseny corporatiu i les hores i hores de maquetació que hi ha dedicat en Jose Arnau, sense la qual el resultat no hagués estat tan bo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada