dilluns, 23 d’agost del 2010

J. PUIG "Júnior"


J. Puig (Osona, 1981) va llicenciar-se en Periodisme i Comunicació Audiovisual. És un més dels autors no-gironins que col·labora esporàdicament amb el grup "4 rius de tinta". A banda d'altres estudis poc pràctics relacionats amb les carreres anteriors, va estudiar tècniques d'il·lustració i còmic durant diversos anys a l'Escola de Dibuix de Centelles i a l'Escola Casa Masferrer de Vic. Va completar la seva formació amb un curs de tècniques digitals a l’Escola de Còmic Joso de Barcelona.

Va iniciar la seva vida com a comicaire fent tires còmiques als 13 anys a les revistes locals El Portal i El Trall. Des d'aleshores ha il·lustrat cartells, postals, material didàctic, caretes de televisió i tríptics. Ha participat a fanzines (el vigatà Komnem?, el diari universitari Quecorrilaveu, la saga Harry Potra...) i a publicacions comarcals com Osona Comarca i El 9 Nou. També ha organitzat tallers de còmic per a escoles, instituts i aules d'estudi nocturn.

Recentment ha il·lustrat contes per a Edicions del Pirata —com L'entrenador de serps o la saga de El Pirata Bo— i desenvolupa la pàgina "El Còmic en còmic" a la revista El Còmic de la Premsa Local i Comarcal. També ha quedat finalista en dues ocasions a la beca de còmic que organitza el Carnet Jove.

Paral·lelament treballa en ràdio i televisió (quan li deixen), feina que combina amb la seva passió pel cinema, el teatre i el còmic.

Més informació al seu bloc (en perpetu desenvolupament) www.vinyeta.com!
Contacte: correu@vinyeta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada